Over mijzelf

Nadat ik erachter ben gekomen dat ik een hoog sensitief persoon ben heb ik mij erin verdiept. Ik heb er veel over gelezen, ik heb verschillende workshops en opleidingen gevolgd (o.a. hsp begeleider, NLP en HBO psychologie) om er achter te komen wat hoog sensitiviteit voor mij inhoud.

Tijdens deze opleidingen heb ik verschillende methodes geleerd. Een aantal van deze methodes heb ik mezelf eigen gemaakt zodat deze mij verder geholpen hebben in mijn ontwikkeling als mens. Een aantal van deze methodes zal ik bespreken tijdens de trainingen voor particulieren, basis scholen, zorg instellingen en bedrijven.

Door mijn verdieping in hoog sensitiviteit weet ik wat er met mij gebeurd als ik overprikkeld raak en wat de gevolgen daarvan zijn.

Ik ben al jaren actief als vrijwilliger en daarbij kan mijn hoog sensitiviteit goed kan inzetten.

Een goed voorbeeld hiervan is het netwerkcoaching dat ik doe. Daarin speelt mijn rol als coach een grote rol. Nu zijn er verschillende stijlen van coaching en doordat ik mensen goed kan aanvoelen weet ik snel de juiste vorm van coaching te vinden. Hierdoor houd ik meer tijd over voor de persoon zelf en zijn voortgang in het traject.

Presentatie bij School 7, Den Helder

E-mail mij voor een afspraak

contact

Adres:

Euratomplein 433
1966 SX Heemskerk

TELEFOON:

06-30086270

E-MAIL:

info@sensitieve-kracht.nl